Prohledat tento blog

2014-06-08

Pro pasáky a pasačky

Sezóna pastevní je v plném proudu a my jako každý rok i letos nabízíme jedno- i vícedenní workshopy potulné pastvy koz a kozích věcí vůbec. V čem spočívají?
Shlédnete (případně si zkusíte) ranní/večerní dojení mléka, poté s kozami popojdeme do vyhrazeného areálu pastvy, kde je budete pást (a hlídat). Je možno nakombinovat různě dlouhou dobu a spojit vše s krátkým zasvěcením do výroby sýrů a ochutnávkou rozličných kozích výrobků.V místě je výběr několika pensionků a ubytoven, případně kemp.
Zájemci hlaste se :-)
Potulná pastva koz spojená se sklizní divoce rostoucího oregána

2 komentáře:

  1. A kdyby se vydal na tuto stáž Vinograf, připravíš nám nějakou vinnou modifikaci?:-)
    Honza

    OdpovědětVymazat