Stavte se okoštovat. Je to delikátní, stejně jako kůzlečí pečínka z kůzlat ještě mléko sající a zároveň výlisky přežvykující :-) A k tomu dobré červenisko z Bočků či Divý Ryšák. Mňam
Prohledat tento blog
2014-10-05
Kozy a výpresky
Naše kozeny lze považovat za jakési nástroje alternativní transformace komplexního vinného prožitku...v tomto případě ročníku 2014. Takřka celou produkci výlisků z hroznů jim vozím, postupně, někdy i 2x denně, a vesměs vše spořádají. Když pak dojím, při spokojeném přežvykování pak lze krásně slyšet křupkání rozkousávaných peciček. Mléko, a tedy i následně sýry, mají poněkud jinou, mírně odlišnou vůni i chuť. Dalo by se tak říci, že vlastně ročník ochutnáváme již s předstihem ve formě sýru.
Stavte se okoštovat. Je to delikátní, stejně jako kůzlečí pečínka z kůzlat ještě mléko sající a zároveň výlisky přežvykující :-) A k tomu dobré červenisko z Bočků či Divý Ryšák. Mňam
Stavte se okoštovat. Je to delikátní, stejně jako kůzlečí pečínka z kůzlat ještě mléko sající a zároveň výlisky přežvykující :-) A k tomu dobré červenisko z Bočků či Divý Ryšák. Mňam
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat